MyStake arrangerer turneringer

100% match bonus basert på første innskudd på £/$/€20+. Ekstra bonuser.

*Kun nye brukere

Kun nye spillere. 

Delta i turneringer, konkurrer med andre spillere, vinn gratisspinn, gratisspill og ekte penger. Hold deg oppdatert med de nyeste turneringene og motta belønninger.

Hvordan delta?

For å delta i en turnering, må du satse på spillene som er nevnt på turneringssiden. For hver innsats er $1 = 1 poeng. Du bør komme deg til ledertavlen, som består av spillere med høyest poeng. Hvis du på slutten av turneringen holder deg på ledertavlen, vil du motta sjenerøse belønninger. Belønninger og spillkrav kan variere fra turnering til turnering, men hovedideen forblir den samme: spillere konkurrerer med hverandre, og den høyere plasserte spilleren vil få større belønninger.

Avhengig av turneringen kan du motta poeng ved å satse på enten minispill, sportsbook, spilleautomater eller live casino. Det nøyaktige spillekravet vil bli inkludert i beskrivelsen av turneringen.

Belønninger

I hver turnering kan belønningstypen variere mellom ekte penger, gratisspill og gratisspinn.

  • Ekte penger: Premiebeløpet, som du kan motta ved å holde deg på ledertavlen i turneringen. Denne bonusen har ingen omsetningskrav, så du står fritt til å bruke den som du vil.
  • Bonuspenger: Bonuspengebeløpet avhenger også av plasseringen på ledertavlen, men du må omsette det fra 1 til 5 ganger (avhengig av turneringen) for å kunne ta det ut. Bonuspengene kan også ha spillrestriksjoner, som du kan sjekke på bonussiden din (Profil > Mine gaver > Bonus).
  • Gratisspill: Hvis du mottar gratisspill, kan du bruke dem på dedikerte spill eller sportsbook. For å finne ut hvilke spill som er inkludert i gratisspillet ditt, bør du gå til Profil > Mine gaver og klikke på "Spillliste"-knappen ved siden av kampanjen.

Gratisspill kan ikke brukes mens du har en aktiv bonus. Gratisspillet bør plasseres på en ekspressbillett med 3 posisjoner, hvor hver posisjon skal ha odds lik eller over 1.3x.

Sjekk ut vår turneringsside nå!

  • Gratis spinn: I turneringene kan du motta gratisspinn hvis du kommer deg på ledertavlen. De vil bli lagt til kontoen din så snart turneringen er over. Gratisspinn er tilgjengelig på bare noen av spillene, og du kan sjekke spilllisten fra Profil > Mine gaver > Gratisspinn > "Spillliste". For å bruke dem, må du gå til spilleautomatsiden, og den startes automatisk. Etter at gratisspinn er brukt, legges gevinstbeløpet til som ekte penger, uten omsetningskrav.

Viktig! Veddemål gjort med bonusbeløp vil gi deg halverte poeng ($1 bonus = 0.5 poeng)

Copyright © 2023, Stake Sites, Alle rettigheter reservert