Personvernserklæring

PersonvernserklæringPå Stake Sites tar vi personvernet ditt på alvor, og vi er forpliktet til å beskytte din personlige informasjon. Denne personvernerklæringen inneholder viktig informasjon om hvordan vi samler inn, bruker og avslører din personlige informasjon.

Informasjon vi innhenter

Vi kan samle inn personlig informasjon om deg når du bruker nettsiden eller tjenestene våre. Denne informasjonen kan inkludere navn, e-postadresse, betalingsinformasjon og andre detaljer som du gir oss. I tillegg kan vi samle inn informasjon om enheten din, for eksempel din IP-adresse og nettlesertype.

Vi kan også samle inn informasjon fra andre kilder, for eksempel offentlig tilgjengelige databaser, for å supplere informasjonen vi samler inn direkte fra deg. Denne informasjonen kan inkludere demografisk informasjon, interesser og annen informasjon som er relevant for våre produkter og tjenester.

Hvordan vi bruker informasjonen din

Vi bruker din personlige informasjon for å gi deg våre tjenester og for å kommunisere med deg om våre produkter og tjenester. Dette kan inkludere å sende deg reklamemateriell, nyhetsbrev og annen informasjon om våre produkter og tjenester. Vi kan også bruke informasjonen din til å forbedre nettsiden og tjenestene våre.

Vi kan bruke informasjonen din til å tilpasse opplevelsen din på nettstedet vårt, for eksempel ved å vise deg målrettede annonser basert på dine interesser. Vi kan også bruke informasjonen din til å utføre undersøkelser og analyser for å bedre forstå kundene våre og forbedre produktene og tjenestene våre.

Informasjon vi deler

Vi kan avsløre din personlige informasjon til tredjeparts tjenesteleverandører som hjelper oss med å tilby våre tjenester. Disse tjenesteleverandørene kan inkludere betalingsbehandlere, markedsføringsbyråer og andre tredjepartsleverandører. Vi kan også avsløre informasjonen din som kreves av loven eller for å beskytte våre rettigheter.

I tillegg kan vi dele informasjonen din med våre tilknyttede selskaper og datterselskaper for formålene beskrevet i denne personvernerklæringen. Vi kan også dele informasjonen din med tredjepartspartnere for felles markedsføringstiltak, for eksempel å markedsføre produktene og tjenestene våre til deg.

Dine valg

Du kan velge å velge bort å motta markedskommunikasjon fra oss når som helst. Du kan også be om tilgang til eller korrigering av din personlige informasjon ved å kontakte oss ved å bruke informasjonen som er gitt nedenfor.

Du kan også velge å deaktivere informasjonskapsler i nettleseren din, selv om dette kan begrense din mulighet til å bruke visse funksjoner på nettstedet vårt.

Sikkerhet

Vi tar rimelige tiltak for å beskytte din personlige informasjon mot uautorisert tilgang og avsløring. Vi bruker industristandard sikkerhetstiltak for å beskytte informasjonen din, inkludert kryptering, brannmurer og andre sikkerhetsteknologier.

Endringer i disse retningslinjene for personvern

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen som svar på endringer i vår forretningspraksis eller juridiske krav. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den nye personvernerklæringen på nettstedet vårt.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller vår praksis angående din personlige informasjon, vennligst kontakt oss på [email protected]. Vi svarer gjerne på alle spørsmål du måtte ha.

Copyright © 2023, Stake Sites, Alle rettigheter reservert