Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelserVelkommen til Stake Sites. Disse vilkårene og betingelsene regulerer din bruk av nettstedet vårt, og ved å gå inn på nettstedet vårt godtar du å overholde dem. Vennligst les disse vilkårene nøye før du bruker nettstedet vårt.

Opphavsrett

Alt innhold på denne nettsiden, inkludert men ikke begrenset til grafikk, tekst, logoer, bilder og programvare, er Stake Sites eiendom og er beskyttet av internasjonale lover om opphavsrett. Du kan ikke reprodusere, distribuere eller endre noe innhold fra denne nettsiden uten vårt skriftlige samtykke. Vi beholder alle rettigheter til materialet på nettstedet vårt, og du samtykker i å ikke bruke eller utnytte det på noen måte som kan være skadelig for oss eller vår virksomhet.

Brukeradferd

Ved å bruke nettstedet vårt godtar du å ikke delta i noen av følgende aktiviteter:

  • Legge ut innhold som er ulovlig, uanstendig eller ærekrenkende
  • Hacking eller forsøk på å hacke nettstedet vårt
  • Utgir seg for å være en annen bruker eller enhet
  • Bryter noen lover eller forskrifter

Vi forbeholder oss retten til å avslutte tilgangen din til nettstedet vårt hvis du bryter disse vilkårene og betingelsene. Vi forbeholder oss også retten til å ta rettslige skritt mot deg hvis du deltar i noen atferd som skader vår virksomhet eller omdømme.

Personvernserklæring

På Stake Sites er vi forpliktet til å beskytte personvernet ditt. Vi vil samle inn, bruke og avsløre din personlige informasjon kun i samsvar med våre retningslinjer for personvern. Ved å bruke nettstedet vårt godtar du å være bundet av vår personvernerklæring.

Ansvarsfraskrivelse

Stake Sites tilbyr nettstedet vårt på "som den er" og "som tilgjengelig". Vi garanterer ikke at nettsiden vår vil være uavbrutt, feilfri eller fri for virus. Vi fraskriver oss alle garantier, uttrykte eller underforståtte, inkludert, men ikke begrenset til, garantier for salgbarhet og egnethet for et bestemt formål. Vi gir ingen representasjoner eller garantier om nøyaktigheten, fullstendigheten eller påliteligheten til innholdet på nettstedet vårt eller resultatene som kan oppnås ved å bruke nettstedet vårt.

Ansvarsbegrensning

Stake Sites skal ikke holdes ansvarlig for noen direkte, indirekte, tilfeldige, spesielle eller følgeskader som oppstår som følge av eller i forbindelse med din bruk av nettstedet vårt. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, erstatning for tap av fortjeneste, data eller andre immaterielle tap. Du samtykker i å holde oss skadesløs for eventuelle krav, skader eller utgifter som oppstår som følge av din bruk av nettstedet vårt eller ditt brudd på disse vilkårene og betingelsene.

Endringer i vilkår og betingelser

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere disse vilkårene og betingelsene når som helst uten varsel. Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt godtar du å være bundet av gjeldende versjon av våre vilkår og betingelser. Hvis vi gjør noen vesentlige endringer i disse vilkårene og betingelsene, vil vi varsle deg ved å legge ut en melding på nettstedet vårt eller ved å sende deg en e-post.

Gjeldende lov

Disse vilkårene og betingelsene skal styres av og tolkes i samsvar med lovene i USA. Eventuelle tvister som oppstår på grunn av eller i forbindelse med disse vilkårene og betingelsene skal løses ved bindende voldgift i samsvar med reglene til American Arbitration Association.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om våre vilkår og betingelser, vennligst kontakt oss på [email protected]. Vi vil gjøre vårt beste for å svare på din henvendelse innen rimelig tid.

Copyright © 2023, Stake Sites, Alle rettigheter reservert